Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Rygning er ikke godt for dig, det er der nok ikke mange der vil stille det helt store spørgsmålstegn ved. Uanset om du er ryger eller ej, så ved du helt sikkert godt, at der kan være mange følgesygdomme forbundet med at ryge. Det er derfor heller ikke så overraskende, at der hvert år er mange tusinde der forsøger at blive lidt sundere og kvitte cigaretterne.

For nogen lykkedes det med en kold tyrker, hvor de fra den ene dag til den anden får smidt den dårlige vane, men for endnu flere er det ikke den store succes og efter et stykke tid begynder de igen at pulse løs.

E-Cigaretter kan hjælpe

Inden de seneste år er der dukket flere og flere e-cigaretter op i gadebilledet, og det er ikke så mærkeligt. Der er nemlig langt flere der har succes med at kvitte de traditionelle cigaretter, hvis de i stedet begynder at ryge e-cigaratter, da det minder en del om at ryge i modsætning til eksempelvis nikotinplastre, tyggegummi og lignende.

E-cigaretter er ikke sundt og det er heller ikke godt for dig, men hvis man ser det i forhold til almindelige cigaretter, er der ingen tvivl om, at de er bedre for dig end at fylde lungerne med giftig tobaksrøg. Der er ikke lavet store undersøgelser af e-cigaretter på samme måde som med tobaksrygning og derfor kendes omfanget heller ikke på nuværende tidspunkt, men alt tyder på at det er langt mindre skadeligt.

Vælg e-væsker uden nikotin

En af grundene til at e-cigaretter er mindre skadelige, er at de ikke indeholder tjære og andre af de tilsætningsstoffer der er i almindelige cigaretter. Som du kan se her, kan du også købe e-væsker, der slet ikke indeholder nikotin, der er det vanedannende stof som er i cigaretter.

Hvis du gerne vil stoppe med at ryge, så kan det altså være en rigtig god ide at hoppe over på e-cigaretter med mindre nikotin, for så at vælge væsker uden nikotin og så helt stoppe på sigt, hvilket uden tvivl vil være godt for dig.

EFTERLAD ET SVAR