Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Cannabis er en plante, som besidder mange gode egenskaber, der for eksempel bruges til medicin, kosmetik, kosttilskud, foder, fødevarer og mange andre ting. Dog er det også en plante, som indeholder det euforiserende stof THC, og af den grund er der mange forbehold, man skal gøre sig. Læs mere om, hvordan du kommer godt i gang her.

Få en tilladelse

I første omgang er det vigtigt, at du får en tilladelse til at dyrke cannabis hjemme. På grund af det euforiserende stof THC skal man i Danmark have en speciel tilladelse fra myndighederne. Derfor skal du som det første ansøge om at få lov til at dyrke planterne, inden du går i gang med at planlægge dyrkningen. Der er helt generelt mange regler omkring dyrkning af netop denne plante, og derfor er det vigtigt at sætte sig godt ind i dem, inden man går i gang med at plante, så man ikke pludselig bliver overrasket.

Planlæg dyrkningen

Når du har fået en tilladelse, kan planlægningsarbejdet gå i gang. Skal du dyrke cannabis til for eksempel medicinske formål, skal du formentlig have gang i en større produktion, og derfor noget som minder om et mindre landbrug. Af den grund kan det være en god idé at ligge en overskuelig plan, så alt går som det skal.

Skal du for eksempel have udendørs cannabisfrø, er det vigtigt at sikre sig, at man har god jord, som planterne trives i. Udendørs cannabisfrø er en god mulighed til dig, som gerne vil dyrke et større areal udendørs. Inden du investerer i udendørs cannabisfrø, er det også en god idé at lægge et budget, så du er sikker på, at du har råd til investeringen.

Indkøb af frø med mere

Når du har fået tilladelsen og planlagt, hvordan dyrkningen skal foregå og budgettet er lagt, er det tid til indkøbsdelen. Skal du have udendørs cannabisfrø, er der naturligvis også andre ting, du får brug for som for eksempel gødning og forskellige haveredskaber.

Når du skal bestille dine udendørs cannabisfrø, kan du finde et kæmpe udvalg af skunkfrø på Sensimilla. Når du har fundet de rette frø, skal du på jagt efter gødning. Du kan finde et stort udvalg af gødning på Homegrow, hvor du også har god mulighed for at orientere dig i dine muligheder først. Haveredskaber kan du finde i alle udendørs og gør-det-selv butikker.

EFTERLAD ET SVAR