Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der kan gå dagevis, fra ferien starter, indtil krop og hjerne begynder at slappe af, men hvordan kan det egentlig være? Og er det en god idé at booke sig selv fuld ud i ferien, eller er det bedre at skrue helt ned for tempoet og lave så lidt som muligt? Få svar her.

Er du presset i tiden op til ferien, vil der typisk gå noget tid inden du begynder at slappe af. Dit system vil simpelthen have svært ved at komme ned i tempo, og derfor er den ideelle måde at gå på ferie på, at skrue ned for tempoet i ugen op til ferien. Få afsluttet de arbejdsopgaver, der ligger og gaber på dit bord. Det er den mest ideelle måde at gå på ferie på; med god samvittighed.

Kan du holde ferie og have kontakt med arbejdet?

Hvis du arbejder lidt i ferien, vil du aldrig være rigtigt på ferie, fordi du stadig er “på”. Det er ærgerligt, for du får ikke tankerne væk fra jobbet, og der er ikke noget tidspunkt, du kan slappe af ordentligt. Hvorfor det? Fordi stresshormonerne ikke når ud af din krop. Har du et job, hvor du skal vælge mellem slet ikke at holde fri eller at holde en pause, men stadig have kontakt med arbejdspladsen og kollegaerne, er det en god idé, hvis du nøjes med det, du kan.

Hvad hvis du giver fuldstædigt slip på den stressfulde hverfdag?

Nogle vælger at give helt slip på den stressende hverdag, samt de krav og forpligtelser der følger med. Det er en god idé, fordi du kommer helt ned i gear både mentalt og psykisk. Det er rart, og både hjernen og kroppen slapper af. Du vil opleve, at du får mere overskud rent mentalt, bliver gladere og måske også mere imødekommende. Det er skønt, og du vil måske finde dig selv på nu.

Book en billig rejse og skynd dig afsted! Du skal ud og nyde livet og genfinde dig selv.

 

 

EFTERLAD ET SVAR