Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Adskillige undersøgelser viser, at det er godt for sammenholdet på arbejdspladsen, hvis der jævnligt bliver afholdt virksomhedsarrangementer. Det er det, fordi der er mange gode måder, hvor de ansatte kan lære hinanden at kende, hvis de ses uden for arbejdspladsen. Og her er firmaarrangementerne altså et kærkomment tiltag, der nok skal skabe noget sammenhold, der styrker arbejdspladsen på sigt. Du kan læse mere om det her.

Hvorfor afholde firmaevents?

Som leder kan det måske virke som penge ud af vinduet, når der skal stables firmaevents på benene. Men du skal ikke se det som en udgift. Nej, snarere som en investering, der får de ansatte til at arbejde mere effektivt, fordi sammenholdet er blevet styrket – men ikke kun det.

Faktisk vil dine ansatte se dig og selve virksomheden i et bedre lys, fordi der er blevet skabt nogle rammer for dem, som de kan lide at færdes i. Det er uhyre vigtigt, hvis du gerne vil skabe et godt sammenhold, der styrker din virksomhed.

Hvad vil det så sige?

Tjo, det vil i grunden sige, at du tjener penge på at afholde firmaarrangementer. Ikke lige nu, men på sigt, fordi der er skabt gode relationer kollegaerne imellem – men også mellem dine ansatte, dig og din virksomhed.

Og det er altså værd at have med, for det er noget, der virkelig kan mærkes på kistebunde. Især hvis der er tale om en relativt ny virksomhed, hvor det er nødvendigt, at alle de kæmper sammen for at nå et fælles mål. Sådan er det, og det er da også godt, at der bliver afholdt nogle forskellige ting, som de ansatte kan deltage i. Du kan naturligvis også bare sige til dine ansatte, at de kan stå for at arrangere noget, der ikke nødvendigvis kræver, at du deltager eller hjælper med at stable det på benene.

EFTERLAD ET SVAR