Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

En rejseoplevelse udover det sædvanlige, hvem vil ikke gerne det? På safari i Kenya, kan man trille afsted i forskellige landskaber. Du kan se løver som drikker vand på savannen, måske elefantfamilier der bader og masser af zebraer og leoparder som samles under de store palmer. Men hvorfor vælge at tage til Kenya?

Hvor bor du i løbet af din rejse?

Når man køber en rejse til f.eks. Kenya, kommer du ikke til at overnatte sammen med dyrelivet på savannen. Det kan dog lade sig gøre, men de fleste rejsebureauer lader turister bo omkring savannen. Ved at bo udenfor savanne sparer du en del tid, for ikke at sidde i bil fra et hotel. Men du kan køre direkte ind i parken. Det betyder at du får meget mere tid til at opleve Kenyas savanner.

Rejsen til Kenya giver dig rig mulighed for at se alting gennem vinduerne i bilerne…

Udover at du naturligvis skal sidde godt på den 4-5 timers lange tur. Så skal du sidde godt i bilen, så du kan se naturen og de vilde dyr der passerer dig i løbet af safarituren. Det bliver der for det meste sørget for ved at du har mulighed for at få en vinduesplads. På den måde kan du få frit udsyn over savannen, og det spændende dyreliv, nu hvor du alligevel er på safari. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at der ikke er noget ved at være på safari, hvis man ikke kan se dyrene. Men bekymre dig ikke om dårlige siddepladser, for det skal der nok komme styr på. Der er ingen tvivl om at guiderne ved hvad det vil sige at have turister. Endda fra flere forskellige lande, oftest er der en engelsk eller dansk guide med. Som kan forklare hvad man ser, og forskellige historier. Derfor rejs til kenya med africatours og skab minder.

EFTERLAD ET SVAR