Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det er meget nemt at være mistroisk, når man går nede i butikkerne og ser en ny og smart kildevand som efter sigende skulle indeholde et hav af forskellige godtgørende vitaminer og mineraler, men når man så smager det, smager det bare af normal vand eller de smage som er unaturligt tilsat. Det er en god ting at være mistroisk, og som kritiskforbruger har vi også retten til denne mistroiske tilgang til vores indkøb. Det er ligeledes vigtigt at forstå, at der findes flere produkter på markedet som lover ting, som de ikke kan holde, men det er også vigtigt at forstå, at vand faktisk kan mere end man lige tror, og dette er Tyent et godt eksempel på.

Fyldt med antioxidanter

Det slutprodukt som man står med efter at have kørt sit helt normale postevand igennem en elektrolyseproces i en ioniseringsmaskine er helt anderledes fra det postevand som kommer ud af vandhanen. En af de vigtigste effekter ved ioniseret vand er dets store indhold af antioxidanter. Antioxidanter er livsnødvendige for vores eksistens, da de angriber de farlige molekyler som angriber vores celler. Disse farlige molekyler kendes bedre som ”frie radikaler”, og de er skyld i flere sygdomme. Mange af disse sygdomme kan altså undgås ved at indtage større mængder antioxidanter. Læs mere om ioniseret vand og dets antioxidanter her.

50% flere mineraler end normalt postevand

Der findes vitaminer og mineraler i næsten alt hvad vi indtager, og vand er i forvejen rigt på mineraler som fx jern, magnesium og calcium. Efter en tur i ioniseringsmaskinen indeholder ens vand helt op til 50% flere mineraler.

Cellerne optager ioniseret vand hurtigere og mere effektivt

Det er blevet bevist, at vandmolekylernes overfladespænding formindskes efter en tur i ioniseringsmaskinen. Normalt postevands vandmolekyler har en overfladespænding på 130Hz imens ioniserede vandmolekyler har en overfladespænding på 57Hz. Dette gør, at antallet af vandmolekyler pr mikroklynge halveres, hvilket resulterer i, at cellerne optager vandet både hurtigere og mere effektivt.

EFTERLAD ET SVAR