Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Står du og overvejer om bilkørekortet skal være nu, eller om det kan vente lidt endnu, så sørg lige for at læse med her. Du vil her blive klogere på hvad du bl.a. går glip af, hvis du vælger at udskyde dit kørekort til et senere tidspunkt.

Få det gjort mens du er ung

Er ved at være 17-18 år, så er du også snart berettiget til at tage et bilkørekort, og dermed få lov til at føre end bil i trafikken. Mange mener at de ikke behøver at tage bilkørekortet med det samme, og vil hellere vente til de er blevet ældre. Du skal dog lige tænkte dig en ekstra gang om, hvis det er de tanker som du går med. Det gode ved at tage et bilkørekort som ung er nemlig at du stadig er studerende, og derfor har mere tid til at prioritere din køreundervisning. Er du blevet så voksen at du har fået dig et fuldtidsjob, har du slet ikke den samme tid, da du altid har sent fri, og ikke bare kan tage fri fra arbejde, for at køre en tur med en kørerlære.

Åbner op for jobmuligheder

En anden fordel du kan få gavn af, er naturligvis, at du kan øge dine jobmuligheder markant, ved at have erhvervet dig et kørekort allerede inden du starter på din jobsøgning. Ikke nok med at du kan søge efter virksomheder der ligger længere væk, så er der også mange virksomheder som kræver at du har et bilkørekort, før du kan fuldføre deres opgaver.

Du bliver uafhængig

En ting du vil elske mest når du har dit bilkørekort i hånd er, når du kan tage dine forældres eller måske egen bil, og bare køre afsted. Du er ikke længere afhængig af at du skal køres af dine forældre til venner, kæreste osv. Du er nærmest blevet en fri fugl.

EFTERLAD ET SVAR