Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Som husejer, har du højest sandsynligt en lille have, enten med stenbelægning eller græs. Rigtig mange mennesker sætter pris på at gå ud i sin egen have, når man vil have frisk luft og der er igen tvivl om at det er godt for ens personlighed og helbred. Problemet kan være at havearbejde er en nødvendighed for at haven er pæn, ofte er meget tidskrævende. Her er et par tips til, hvordan du sørger for, at haven er indbydende og samtidige have det godt med dig selv.

Man skal give familien får lyst til at bruge tid og generelt opholde sig i haven. Det betyder, at græsset skal slås jævnligt og fliserne skal passen. Hvis du er typen, der synes, at det er svært at finde tid til at slå græsset i en travl hverdag, kan du overveje at investere i en robotgræsslåmaskine. Som udgangspunkt vokser græsset hurtigt om sommeren, og det kræver derfor, at den holdes nede en gang i ugen og derfor vil en robotgræsslåmaskine være den optimale hjælp.

Gør have hyggelig med møbler

Når vi skal bruge tid i haven med familien, er det vigtigt, at vi har møbler der giver plads til samværet. Hvis du bor sammen med kæresten, og I indtil videre kun er jer, kan I sagtens nøjes med et cafésæt. Hvis I derimod er en stor familie, har I naturligvis brug for mere plads. I kan med fordel købe et bålsted eller bordbænkesæt, som sikrer, at der er plads til alle. Se et stort udvalg her.

Gør haven mere attraktiv og indbydende

Når haven skal være attraktiv og indbydende, handler det ligeledes om, at du planter forskellige blomster. Hvis du er begrænset på tid i hverdagen, kan du med fordel plante nogle blomster, som passer sig selv og ikke har brug for så meget gødning og vand som andre. Ligeledes kan du med fordel etablere nogle højbede i haven med urter og grøntsager i og på den måde gøre haven mere anvendelig og indbydende i hverdagen.

EFTERLAD ET SVAR