Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Se det som en investering, når du køber nye møbler. Det kan faktisk være en indbringende og sikker forretning. Designermøbler falder nemlig ikke i pris, hvis du passer godt på dem.

Designermøbler er en sikker investering

Når du køber et designermøbel, får du ikke blot flotte kvalitetsmøbler til dig hjem. Du får samtidig en sikker investering, som ikke falder i pris, hvis bare du passer på den. Samtidig er der stor chance for, at dine møbler faktisk vil stige i pris.

Det kræver dog, at du ved, hvilke møbler, du skal købe. Du kan enten gå efter de gamle, danske designklassikere fra Louis Poulsen, P.H., Kai Kristiansen eller andre, store danske designere.

Nyt dansk design: Et sats?

Du kan også vælge at satse ved at købe nyere danske produkter fra eksempelvis Hay, der producerer møbler, Muuto, der producerer lamper, eller et tredje mærke. Nye, danske mærker, som der er stor sandsynlighed for kommer til at definere fremtidens møbelklassikere.

Det handler dog alt sammen om at finde ud af, hvilke brands der bliver store i fremtiden — eller forbliver store i fremtiden. Det er nemlig det klassiske design, der stiger mest i pris. Især dét, der ikke længere er i produktion, og som på dette grundlag bliver mere eftertragtede.

Designermøbler er højere kvalitet — og holder bedre

Selvom du skal betale mere for dine møbler, når du køber designmøbler, skal du være opmærksom på, at de også holder længere. Derfor kan de sagtens ende med at være billigere, end de møbler du køber hos IKEA eksempelvis.

Dem kan du nemlig sjældent få ret meget for, hvis du vælger at sælge dem igen. Og samtidig er der heller ikke stor sandsynlighed for, at de overhovedet kommer til at holde i så lang tid, at du kan sælge dem igen, når du køber nogle nye møbler.

EFTERLAD ET SVAR