Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Firmajulefrokosten er et af højdepunkterne på året, og det er en fantastisk anledning til at binde en sløjfe på det forgangne arbejdsår. Se her, hvilke aktiviteter I kan lave til firmajulefrokosten.

Står du for at skulle arrangere firmajulefrokosten i år? Det er en opgave, der kræver flid, forpligtelse og masser af struktur, hvis arrangementet skal blive en succes. Der er flere eventbureauer, der har specialiseret sig i at arrangere julefrokost til firmaer, hvis du ikke selv ønsker at stå for det.

Teambuilding

Typisk river man en arbejdsdag ud af kalenderen, når julefrokosten skal afholdes. Det betyder, at der er en hel dag, der skal spenderes, før aftenens firmajulefrokost kan gå i gang. Her kan du med fordel arrangere forskellige teambuilding-øvelser, der styrker sammenholdet på arbejdspladsen.

Paintball, madlavning, escape rooms, sport eller andre aktiviteter er fantastiske til teambuilding. Det vigtigste ved den aktivitet, du vælger, er, at den helst skal foregå i hold, så dine kolleger lærer at styrke sammenholdet.

Læring

Hvorfor ikke bruge dagen på at lære noget? Måske kan du hyre en dygtig og inspirerende person, der har forstand på den branche, din virksomhed befinder sig i, til at komme og holde et foredrag.

Det vil som regel være en god oplevelse for de ansatte, hvis det er noget, de interesserer sig for. Du skal bare huske på, at det endelig ikke må være for kedeligt, da stemningen helst skal være i top til aftenen.

Og så må dagen, hvor der er julefrokost, gerne føles som alt andet end en traditionel arbejdsdag.

Underholdning

Ingen julefrokost uden underholdning. Vælg noget underholdning, der passer til aftenen, og undgå gerne de mest gængse traditioner som eksempelvis pakkespil. Det må gerne være en aktivitet, der overrasker og underholder.

EFTERLAD ET SVAR