Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

At tage tid til dig selv er godt for dig. Mange af os har alt for travlt med hverdagen og ting der ”SKAL ordnes i dag!”. Men behøver du overhovedet have så travlt? Sandsynligvis ikke. Mange af os bruger nemlig for meget tid på at stresse og for lidt tid på at nyde nuet og slappe af.

Lidt, men godt

Heldigvis behøver du ikke at tage 14 dage til Thailand for at komme ned i gear og mærke dig selv. Ofte virker det faktisk mindst lige så godt, hvis du bare tager en enkelt eller to overnatninger på et lækkert hotel i Danmark, Nordtyskland eller Sydsverige. Husk: jo længere væk, jo mere stress over transport. Du bør dog stadig tage så langt væk, at du kan mærke, at du ikke er hjemme.

Der findes massevis af små hoteller og kroer i Danmark, hvor du kan nyde en weekend eller et par fridage. Du kan for eksempel tjekke Small Danish Hotels, som har samlet mange af dem. Priserne varierer meget, så det er svært at anbefale bestemte hoteller uden at kende lige netop dine behov og din økonomi. Mange steder koster et ophold omkring 1000-2000 kr., så find det, der passer til netop dig – og husk, at opholdet er en investering i dig selv.

Bland arbejde og afslapning på et kursus

Hvis du ikke synes, du har mulighed for at tage en overnatning ud af kalenderen, så prøv at tænke i andre baner. Kan I for eksempel lægge jeres næste kursus et lækkert sted, hvor der er plads til afslapning? Det behøver ikke at betyde, at I skal betale kassen og have spa og pool – tit er rolige omgivelser og smuk natur mere end rigeligt. Mange af hotellerne i Small Danish Hotels har også kursuslokaler, så I behøver ikke booke et smart og fancy konferencecenter.

Hvis I tænker i disse baner, giver kurset både bonus på job og privatliv. Samtidig er et godt miljø med til at forbedre arbejdsglæden, og det kan have direkte indflydelse på medarbejdernes helbred. Derfor er det en rigtig god investering, som kommer hele firmaet til gavn.

EFTERLAD ET SVAR