Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

God søvn er vigtig for os alle. Det er under søvnen, at vores krop lader op til en ny dag og restituerer fysisk. Den fysiske restitution følges af en form for mental udrensning, hvor tanker og mentale indtryk fra dagen bearbejdes.

ZMA er et kosttilskud til bedre søvn

Du kan faktisk hjælpe den gode søvn på vej med et helt naturligt kosttilskud ved navn ZMA. ZMA er en forkortelse af de to mineraler zink og magnesium, men der er også tilsat B6-vitamin i ZMA. Denne kombination er specifikt designet til at hjælpe dig til en bedre og dybere søvn. Du har brug for zink for at bevare et normalt testosteronniveau og for at fremme et velfungerende immunforsvar. Magnesium bidrager til et effektivt proteinsyntese, normal muskelfunktion og god elektrolytbalance. Ved at kombinere dem forbedres din søvnkvalitet.

Få ekstra ud af din styrketræning ved god søvn

Professionelle bodybuildere ved, hvor meget søvn betyder for deres krop. Hvis du sover for lidt, sænkes dit stofskifte nemlig, og det har stor betydning for dit helbred. Du får sværere ved at tabe dig, og du bliver mere sårbar overfor infektioner. Modsat dette giver en god søvn dig en bedre muskelgendannelse, stabilt stofskifte og bedre evne til at opbygge muskler.

Zink og magnesium er vigtig for din krop

Zink findes naturligt i skaldyr, kød, mælkeprodukter og brød. Magnesium findes i bladgrøntsager, bælgfrugter, nødder og frø. B6 Vitamin får du ved at indtage avocado, peanuts og æg. Alle tre dele er vitale for dig og kan indtages ved en sund og varieret kost. Men er du seriøs omkring din træning, kan det være en rigtig god ide at du supplere med ZMA. Med et ZMA kosttilskud fra Fitnessnord.dk er du sikker på at indtage den reneste form for supplementer til at vedligeholde et normalt testosteronniveau i blodet samt til at mindske træthed og udmattelse.

 

 

 

 

EFTERLAD ET SVAR