Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Vi danskere elsker vores haver, og det er der god grund til. Når sommeren endelig er over os, valfarter vi ud under den åbne himmel, hvor vi kan nyde naturen lige midt i baghaven.

En have er det bedste sted at slappe af. Her er et frirum, hvor der er højt til loftet og plads til hygge, leg og afslapning. Det bliver næsten ikke bedre. Hvis ikke du i forvejen har små oaser i din have, kan du med fordel undersøge, hvordan du skaber rum med hver sine funktioner. Lige midt i din have.

Brug drivhuset til hygge

Et drivhus har flere funktioner, og det bør ikke kun blive brugt til at dyrke grøntsager og planter. Det kan også sagtens danne ramme om en rolig hyggestund, hvor tankerne får lov til at få lidt afløb fra hverdagens trummerum.

Har du behov for inspiration? Så klik dig ind på denne webshop, hvor der er masser af forskellige drivhuse, du kan lade dig inspirere af til, hvordan du selv skaber maksimal hygge i din have.

Rum i den lille have

Selvom du kun har en have, der fylder få kvadratmeter, er det ikke ensbetydende med, at du ikke kan skabe forskellige hyggekroge i den. Består din have kun af en mindre terrasse, kan du sagtens inddele den i forskellige, mindre rum.

Brug pileflet og planter til at dele din have op, da de både er gode til at afskærme for vinden og skabe opdeling. Du kan også bruge krukker til rumopdelere. Dem har du garanteret alligevel stående på din terrasse eller i haven.

Brug roser som vægge

Du kan bruge roser eller andre planter til at danne ram om din egen lille oase midt i haven. Hvis roserne, eller hvilken plante du nu vælger, bliver høje nok, kan du lade dem omslutte et lille areal, hvor du kan have havemøbler stående, så du kan sidde i fred og nyde haven omringet af naturen.

EFTERLAD ET SVAR