Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det moderne liv kan være meget hektisk. Faktisk så hektisk, at man i højere grad end nogensinde før oplever, hvordan flere og flere får stress, angst eller på anden vis må trække sig tilbage fra livets hektiske kapløb. Derfor er det vigtigt at passe godt på sig selv og sit helbred. Og hvad gør det bedre end lidt selvforkælelse? Her er tre gode måder at forkæle sig selv på.

Nyt look

Hvad er mere opfriskende end et splinternyt flot look? Et nyt look kan naturligvis bestå af flere ting. I dag er der dog mange, der får en make-over, hvor man først er ved damefrisør og siden ved kosmetolog. Her får håret en flot ny stil, mens man kan få renset huden og få gode plejetips, der holder huden sund og reducerer ælde.

Skal tøjet også skiftes? Så tag på shoppetur med en personlig stylist. Det koster naturligvis en vis portion penge at købe en masse nyt tøj, men det at finde en stil, der passer 100 procent til ens figur og personlighed kan være helt fantastisk.

Vigtigst af alt, så kan en mindre transformation være startskuddet på en frisk start. Det kan give nyt mentalt overskud og skabe afstand til tidligere stress og jag.

De livssøde sager

Det er nok de færreste, som ikke sætter pris på luksus. Så hvorfor ikke forkæle dig selv med lidt lækker chokolade eller smage på lækker vin?

I dag tager mange på madlavningshold, men også særlige chokolade-hold, hvor man laver flotte desserter og ikke mindst smager på varerne. Der er ligeledes mulighed for at f.eks. tage til vinsmagning i Kolding, hvor der findes gode udbud af vinarrangementer, der fører en helt ind i druens univers. Særlige oplevelser som disse er gode for vores sanser og skaber minder – evt. nogle vi kan dele med vores partner. Det er godt for parlivet eller til pleje af venskaber.

Udfordringer

Skal der ske noget nyt? Hvad med at se en udfordring i øjnene og prøve grænser af? Det kan bidrage enormt til ens egen selvtillid, hvis man bryder en grænse og flytter sig personligt. Ikke nok med det, så er det et levende bevis på, at man kan de ting, man sætte sig for – også når det kommer til at bryde stress og negative cirkler.

EFTERLAD ET SVAR