Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Er du en af dem, der altid drømmer om at stå skarpt, når det bliver sommer og du skal besøge stranden eller sole dig i parken? Så glem alt om at udskyde forberedelserne til 2 måneder før. Skal du være strandklar, skal du starte nu.

Gør kroppen klar

Afhængigt af din nuværende fysiske tilstand, vil der naturligvis være forskel på, hvor hårdt du skal lægge ud for at blive sommerklar. For de fleste vil det dog være godt at starte med minimum 6 måneder til rådighed til ’forvandlingen’.

For de fleste personer er spørgsmålet om at blive sommerklar et spørgsmål om at ændre vaner. Tænk bare på kosten. Her vil de fleste kunne gøre store fremskridt ved at få mere vand, spise mere grønt og skifte slik og søde sager ud med sunde snacks. Meget handler dog om portionskontrol – særligt over julen! Vi har nemlig en helt særlig tendens til at acceptere et enormt kalorieindtag over julen, fordi vi skal ”hygge”. Det er dog ikke så hyggeligt, når det pludselig hedder d. 1. januar, og man er desperat for at gøre tingene om.

Foruden at tænke i kalorieindtag, kan du alliere dig med en personlig træner eller privat træner, som motiverer dig til generel aktivitet, og desuden kan lære dig om grundig styrke- og konditionstræning. Tænker du, du blot skal løbe? Så tro om igen. Træning af musklerne øger din forbrænding og hjælper med at tone kroppen.

Vær smart – fyld garderoben tidligt

Det er fedt at have en masse nyt tøj til sommer! Men det er også dyrt at købe sæsonens varer. Derfor kan du starte allerede til forår med at finde en masse tøj, der holder hele vejen igennem, sommeren. Du kan også allerede inden finde tøj til virkelig gode priser ved at shoppe online og f.eks. købe denim tøj eller evergreens, du ved ikke går af mode.

Er du meget praktisk anlagt finder du der allerede inden årets udgang eller til januar, hvor der er udsalg på mange online webshops, der tilbyder flot tøj. Ulempen er, at det måske ikke er alle størrelser, som er på lager. Fordelen er, at du sparer bunkevis af penge og stadig kan blive klar til en lækker sommer!

EFTERLAD ET SVAR