Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Står du for at skulle indrette kontoret? Det er en opgave, der forpligter, og det er vigtigt, at du tænker på de ansatte, når du indretter. Her får du inspiration til at indrette kontoret, så det styrker arbejdsglæde.

Først og fremmest er det vigtigt, at du vælger de rigtige kontormøbler. Det skal gerne være nogle, dine medarbejdere sidder godt i, og så skal det samtidig helst være nogle, som passer ind i den øvrige indretning på kontoret. 

Hvis bordene har bare træoverflader og er af høj kvalitet, kan det eksempelvis være medvirkende til at skabe en indretning, der ikke hænger sammen, hvis du vælger de absolut billigste kontorstole, du kan finde.

Planter skaber liv

Når kontoret skal indrettes, er det vigtigt, at du tænker over, hvad det er, du gerne vil opleve? Indretningen smitter af på arbejdsglæden, og det kan være værd at have i baghovedet. Et godt råd er at købe nogle planter, der skaber liv og gør atmosfæren frisk.

Vælg de rigtige materialer

De materialer, du vælger, når du skal udvælge en møbler, der skal stå på kontoret, skal helst være nogle, du og dine kollegaer kan lide. Forhør dig på kontoret, hvis du er i tvivl. Alternativt kan du forhøre dig der, hvor du køber dine kontorartikler.

Pas på med at vælge for mørke farver, da kontoret helst skal være lyst, så det ikke sløver sindet. Det er vigtigt at være inspireret, når man er på arbejde, og det vil man typisk være mere, hvis der er lysere møbler.

Rum til afslapning og inspiration

De ansatte er ikke bare maskiner. Det er vigtigt, at der er et sted, hvor man kan slappe lidt af og få tankerne væk fra selve arbejdsopgaverne. Det er typisk, når man mindst venter det, at man bliver inspireret, så derfor kan det faktisk være en fordel at indrette et rum eller en hyggekrog, hvor arbejdet ikke er dominerende.

EFTERLAD ET SVAR