Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det kan være svært at holde sig varm, når det er minus grader udenfor og selvom radiatorerne er skruet helt op, kan det nogle gange i være nok. Det kan skyldes flere årsager. 

Køb ekstra radiatorer hvis de andre ikke varmer nok 

Det kan nogle gange være at dine radiatorer, er så langt væk at de ikke kan nå at varme hele rummet, eller det sted du opholder dig op. Det kan være et større projekt at skulle få sat en radiator der er sat til fjernvarme eller et fyr op. Derfor kan det anbefales at investere i en elvarme radiator. Da det eneste det kræver er at du sætter den til en stikkontakt. 
Det anbefales dog kun at bruge en el radiator, som en ekstra varmekilde, og ikke som en primær, da det er noget dyre at bruge i forhold til et normalt. 

Pak dig under en dyne 

Om det så er hverdag og du er kommet hjem fra en lang arbejdsdag, eller du har weekend eller ferie. Kan en af de bedste måder at få varmen på, være at pakke sig godt under dynen, i sofaen til en god film eller serie.  

Dyrk motion 

En af de bedste måder at få varmen på, er ved at dyrke sport. Så hvis du fryser, kan du lave nogle armbøjninger, og mavebøjninger. Det kræver nemlig at du får gang i blodomløbet, for at du kan få varmen i kroppen igen.  

Få gang i blodomløbet 

Du får lettere ved at justere din kropstemperatur, hvis du har et sundt blodomløb. Det kan du gøre ved ikke at ryge, spise sundt, og lave ting der sætter gang i blodomløbet. Her kan du blandt andet dyrke vinterbadning, eller bare tage et koldt bad i bruseren en gang imellem. 

EFTERLAD ET SVAR