Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Har du i tankerne at lave dig en blog, hvor du løbende vil skrive tekster som vil trække læsere til din sidde, og som også gerne vil læse de næste blogindlæg som kommer efterfølgende? Så er der ét område som du bør fokusere meget på, for at lykkes med at få succes med din kommende blog – og det er naturligvis din tekstforfatning. Det er klart at hvis man vil leve af at lave tekster som andre kan læse, så er du også nød til at lære dette til perfektion så du ikke mister dine læsere efter at have bare én af dine indlæg.

Hvis du mener at du ikke er så dygtig som du burde være til at skrive tekster så ville det være rigtig godt for dig, hvis du vælger at finde dig et kursus, hvorpå du lære lige præcis det der skal til for at du skriver spændende tekster som folk vil elske at læse om. Et kursus du kunne vælge at gå på, er skrivekurset som afholdes af Majbritt Lund. Majbritt Lund er tekstforfatter, og har rigtig mange års erfaring med at skrive tekster som rammer præcist på den målgruppe som man har udset sig. På et kursus vil du bl.a. lære hvordan du rammer din målgruppe så netop disse læser den tekste du har skrevet. Derudover lære du om hvordan du fastholder fokussen på budskabet hele vejen igennem dit indlæg, samt hvordan du undgår skriveblokeringer.

Når du er færdig med kurset, vil du være bedre rustet til at skrive dine egne tekster selv, så de passer til netop dine læsere. Du kan derfor efter kurset, gå direkte i gang med din blog, og dernæst begynde at skrive tekster som vil interessere dine læsere og dermed begynde at se resultater, og få en god start på dit bloggereventyr.

EFTERLAD ET SVAR