Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Er du en af dem, som har svært ved at spare op, og forsvinder dine penge lige så hurtigt, som de er sat ind på kontoen. Du er heldigvis ikke alene, mange har samme problematik. Du får derfor lige 5 tips med på vejen, til hvordan du kan spare i hverdagen.

Skru ned for cafebesøgende

Hvis du er en af dem, som elsker at tage på cafe med vennerne, så ved du også hvor mange penge der går til det. Det er nemlig en del. Prøv derfor at spare nogle af turene væk, så du kan få råd til andre glæder. Mange kan blive frustreret, når de ser, at der ikke er flere penge på kontoen. Og det er helt forståeligt, da det kan styre ens forbrug resten af måneden. Hvis du starter med at spare på cafebesøgende, er du kommet godt på vej.

Spare på den alt for gode mad

Når man står nede ved den lokale købmand, behøver man ikke at købe de dyreste råvarer. Der er faktisk mange penge at spare, hvis man vælger lidt billigere råvarer. Det betyder ikke, at man hverken skal leve usundt eller spise dårlig kvalitets mad. Det er bare en god måde at spare penge på i hverdagen.

få hjælp ude fra

Hvis man mangler penge i hverdagen, er der mulighed for at tage et forbrugslån. Et forbrugslån er et lån, man kan tage og bruge på, hvad man har lyst til. Dvs. pengene er ikke stemplet til noget specielt, du bestemmer helt selv.

Få hjælp fra mor og far

Er du studerende, og har svært ved at få tingene til at hænge sammen økonomisk, kan du prøve at få hjælp fra mor og far. Det betyder ikke, at de skal sende dig penge. Det kan være, at du et par dage i ugen kan spise ved dem.

Spar på transporten

Hvis du er vant til at tage bussen, kan du overveje at tage cyklen i stedet for. Det skal selvfølgelig kun være, hvis du ikke har for langt på arbejde eller i skole.

EFTERLAD ET SVAR